yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak mimarida olmalıdır.

Ancak bu konuda alakalı yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate hileınmalıdır. Her çatı bağırsakin yangın riziko analizi yapılmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en balaban kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın merdivenlerinin duhulleri ve yolları, yakışır işaretlerle saydam hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren nöbetaretler, insanlara ivedi durumlarda doğruca yolu bulmalarında yardımcı olabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Erişim kolaylığı kurmak lakinçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde dirilik güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirlik idare etmek hesabına yangın merdivenleri ortamında âdemoğlu barındıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Bu da evgin durumlarda elan bir küme insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar. Merdivenler antrparantez ergonomik layihamlara ehil olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri için basamaklarında kaymaz yangın kapısı yüzeylere ve salim tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page